Seminte arahide alune de pamant

Ofertă specială
Produs nr.:AD1
Preţul dumneavoastră:40,00 RON
Nr. articole în stoc:999
Disponibilitate:3 zile
Seminte arahide alune de pamant
  • Furnizor: Arahide
  • Catalog furnizori nr.: 100a
  • Greutate: 1 kg
  • Garanţie (luni): 6
Alune de pamant (arahide rosi) se seamana primavara si se recolteaza toamna ( lunile octombrie-noiembrie), avantajul ca nu trebuie sa asteptam nu stiu cati ani sa vedem rezultatele muncii ca in cazul unui pom (in cazul alunelor de padure). Dintr- o samanta se pot produce pana la 100 de pastai care au 1 sau 2 boabe si mai rar sunt si cu 3 boabe. Perioada optima de semanat este 20 aprilie - 20mai. Nu necesita conditii speciale de cultivare si irigatul nu este obligatoriu. Pretul este de 40lei/ kg, livram in toata tara prin posta. Se asigura achizitia recoltei pe anul 2015 pentru suprafete de minin un hectar. Cantitatea minima de seminte/ hectar 100 kg, oferta valabila pentru comenzile facute pana in data de 20 mai 2015. Comenzii direct si pe magazinul nostru online.
3

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

O altfel de pizza

Ingrediente:
350 gr faina
o jumatate de lingurita de sare
3 linguri de ulei
2 linguri de drojdie uscata
225 ml apa calduta
1 lingura de zahar

Intr-un castron mai marisor punem faina,sarea si uleiul.
In alt vas punem apa calduta cu zaharul si cu drojdia si le amestecam putin cu lingura si lasam acest amestec 15-20 de minute acoperit.Dupa ce a trecut acest timp punem acest amestec in castronul in care avem faina si amestecam cu o lingura iar pe masura ce incepe sa se lege folosim mana.Presaram pe masa putina faina,punem aluatul si-l framantam 3-4 minute apoi il punem in caston,il acoperim cu un prosop si il lasam sa creasca 30 de minute.Dupa ce a crescut aluatul,il scotem din castron,mai presaram putina faina pe suprafata de lucru si formam 2 bile pe care le mai lasam sa stea 10 minute.Intindem fiecare bila si punem intr-o tava unsa cu ulei si ii ridicam putin marginile.Daca tava e mai mare cum este de exemplu cea de aragaz intindeti bilele intr-o singura foaie si coaceti doar una.Mie mi-au iesit doua in tava de 40/20cm.Imediat ce punem aluatul in tava il ungem cu ketchup sau pasta de tomate,punem cascaval si apoi tot ce doriti(salam,sunculita,branza,ciuperci,porumb din conserva….etc).Coacem aproximativ 15-20 de minute.Blatul va fi crocant la exterior si moale in mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu