Ingrediente:
- 25 gr drojdie;
- 250 gr faina;
- 20 ml lapte de soia;
- 4 linguri ulei;
- 1 praf sare;
- 100 ml apa minerala.
Umplutura:
- 3 linguri sos de rosii;
- 100 gr cascaval de post;
- 1 castravete;
- 150 gr broccoli;
- 1 conserva mica de ciuperci;
- 1 rosie.
Faina se cerne, iar drojdia se amesteca cu laptele caldut si se lasa 15 minute la dospit. Adaugam mapoi maiaua peste faina si incorporam si restul ingredientelor. Lasam la crescut, intr-un vas acoperit, timp de 30 de minute.
Cascavalul de post se da pe razatoare, rosia si castravetele se felieaza, broccoli se rupe bucati mai mici, iar ciupercile se lasa la scurs apoi se felieaza.
Intindem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra ungem cu sosul de rosii, apoi punem feliile de rosii, cascavalul, castravetii, ciupercile si broccoli.
Dam la cuptor, pentru 20-25 de minute.
Pofta buna!
Publicitate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu