Seminte arahide alune de pamant

Ofertă specială
Produs nr.:AD1
Preţul dumneavoastră:40,00 RON
Nr. articole în stoc:999
Disponibilitate:3 zile
Seminte arahide alune de pamant
  • Furnizor: Arahide
  • Catalog furnizori nr.: 100a
  • Greutate: 1 kg
  • Garanţie (luni): 6
Alune de pamant (arahide rosi) se seamana primavara si se recolteaza toamna ( lunile octombrie-noiembrie), avantajul ca nu trebuie sa asteptam nu stiu cati ani sa vedem rezultatele muncii ca in cazul unui pom (in cazul alunelor de padure). Dintr- o samanta se pot produce pana la 100 de pastai care au 1 sau 2 boabe si mai rar sunt si cu 3 boabe. Perioada optima de semanat este 20 aprilie - 20mai. Nu necesita conditii speciale de cultivare si irigatul nu este obligatoriu. Pretul este de 40lei/ kg, livram in toata tara prin posta. Se asigura achizitia recoltei pe anul 2015 pentru suprafete de minin un hectar. Cantitatea minima de seminte/ hectar 100 kg, oferta valabila pentru comenzile facute pana in data de 20 mai 2015. Comenzii direct si pe magazinul nostru online.
3

luni, 2 februarie 2015

Sarmale cu sos de rosii

Ingrediente:
- 1 varza murata;
- 3 felii costita afumata;
- 1 ou;
- marar;
- chimen;
- 1 kg carne tocata de porc;
- 75 gr orez;
- 1 ceapa;
- 150 ml suc de rosii;
- piper macinat si boabe;
- sare.
Sos de rosii:
- 1 ceapa;
- 1 lingura pasta de tomate;
- 150 gr rosii decojite in suc propriu;
- 1/2 lingurita zahar, la alegere;
- 1 lingura ulei.

Desfacem in foi varza murata si o spalam in apa calduta. Lasam apoi foile de varza in apa rece pentru 30 de minute, dupa care le mai spalam in cateva ape. Taiem foile de varza in dreptunghiuri, iar resturile se toaca marunt.
Carnea se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga ceapa tocata marunt, orezul, oul, mararul si 50 ml suc de rosii.
Fiecare dreptunghi de varza se umple cu aceasta compozitie apoi se ruleaza. Intr-o oala mare punem un strat de varza murata, apoi sarmalutele. Adaugam printre sarmale piperul boabe, chimenul, costita taiata cubulete. Adaugam restul de suc de rosii si apa cat sa acopere sarmalele.
Fierbem la foc mic 90 de minute, apoi dam la cuptorul incins pentru inca 30 de minute.
Intre timp se prepara sosul de rosii: ceapa tocata marunt se caleste in ulei, apoi se adauga 1-2 linguri de sos din oala cu sarmale. Cand ceapa este inmuiata se adauga rosiile cubulete si pasta de tomate. Lasam pe foc pana cand sosul scade. Trecem sosul printr-o strecuratoare si condimentam cu sare, piper si putin zahar.
Servim sarmalutele cu sosul de rosii.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu