Seminte arahide alune de pamant

Ofertă specială
Produs nr.:AD1
Preţul dumneavoastră:40,00 RON
Nr. articole în stoc:999
Disponibilitate:3 zile
Seminte arahide alune de pamant
  • Furnizor: Arahide
  • Catalog furnizori nr.: 100a
  • Greutate: 1 kg
  • Garanţie (luni): 6
Alune de pamant (arahide rosi) se seamana primavara si se recolteaza toamna ( lunile octombrie-noiembrie), avantajul ca nu trebuie sa asteptam nu stiu cati ani sa vedem rezultatele muncii ca in cazul unui pom (in cazul alunelor de padure). Dintr- o samanta se pot produce pana la 100 de pastai care au 1 sau 2 boabe si mai rar sunt si cu 3 boabe. Perioada optima de semanat este 20 aprilie - 20mai. Nu necesita conditii speciale de cultivare si irigatul nu este obligatoriu. Pretul este de 40lei/ kg, livram in toata tara prin posta. Se asigura achizitia recoltei pe anul 2015 pentru suprafete de minin un hectar. Cantitatea minima de seminte/ hectar 100 kg, oferta valabila pentru comenzile facute pana in data de 20 mai 2015. Comenzii direct si pe magazinul nostru online.
3

vineri, 30 ianuarie 2015

Racitura de pui cu sfecla rosie si hrean

Ingrediente:
un pui,
2 morcovi,
o felie mare si groasa de telina,
un pastarnac mare,
2 linguri de gelatina,
3 catei de usturoi,
sare, piper,
piper boabe,
sfecla rosie si hrean pentru servire.
Mod de preparare
Se portioneaza puiul, se pune la fiert in apa cu sare, se curata spuma si dupa 15-20 minute se adauga si legumele curatate si intregi impreuna cu boabe de piper. Se lasa pana sunt gata legumele, iar puiul este patruns si fraged.
Cand sunt gata, se scoate puiul si legumele deoparte, se strecoara supa si se mai da in clocot o data, adaugandu-se sare si piper dupa gust si usturoiul pisat. Intre timp se pune gelatina la inmuiat in 200 ml de apa pentru circa 10 minute.
Se scoate carnea de pe oase si se taie in bucati potrivite, iar morcovii se taie fasii. In castronele se aseaza bucati de carne si morcovi.
Dupa ce a dat in clocot supa, se lasa putin sa se racoreasca si se adauga gelatina inmuiata, apoi se strecoara din nou.
Se toarna supa in castronele peste carne si morcovi. Se lasa sa se raceasca bine si apoi se lasa in frigider ca sa se intareasca.
Se servesc a doua zi cand se rastoarna din castron si se pun pe o farfurie. Raciturile se servesc cu sfecla rosie si hrean.
Mod de servire:
Se servesc a doua zi cand se rastoarna din castron si se pun pe o farfurie. Raciturile se servesc cu sfecla rosie si hrean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu